Utdannet Hud & Spa Terapeut

"Kjempebra studie, det man lærer på 3 år, lærte jeg på 1 år ved Sunrize Hud & SPA Academy."

Solange 

Utdannet Hud & Spa Terapeut

" Jeg hadde et kjempefint år ved Sunrize Hudpleie & Spa Academy. Det var mye å lære og Monica var en varm person og Coach, som tok elevene på alvor. " 

Lene 

Utdannet Hud & Spa Terapeut

"Det var flott å være student ved Sunrize Hud & SPA Academy. Jeg fikk all den hjelp jeg trengte for å bli en fullverdig Hud & SPA terapeut.

May-Britt

Checkout Options
21000 NOK / One Time (for 1 year access, non-recurring, no trial)
Coupon Code
Create Profile
password strength indicator
Billing Method
Tax Location
Checkout Now

Det er alltid en glede å kunne ønske nye studenter inn til Sunrize.

Sunrize Online Skintherapy & Spa Academy er med 10 moduler og  et  helhetlig Hudpleie og Spa Academy. 

Som søker så kan du velge mellom helhetlig Hudpleie og Spa Academy med i alt 10 moduler hvor pris er 96.000, evt velge separate moduler. Det vil si at du kan velge fritt mellom de forskjellige moduler.  

Man skiller mellom helhetlig Hudpleie & Spa Academy og enkeltstående moduler.

Det kan være at du vil velge:

 Modul 1. Hudpleie, som tar deg med på en reise fra det å være student til å bli en profesjonell hudpleier. Modulen har en kostnad på kr 21.000 og så velger du gjerne modul 2.

 Modul 2. som omhandler bl.a klassisk svensk massasje, aromaterapimassasje, lymfedrenasje og bindevevs teknikker, samt oljelære. Denne modulen har en kostnad på kr 21.000. 

Du ser også at du trenger Spabehandlinger inn i ditt konsept, da dette vil utgjøre en stor forskjell i din helhetlige business og legger til modul 3. 

Modul 3. og læren om  Spa og Kropps behandlinger, innpakninger og så klart inngående lære på produkter. Pris her er 19.000

Ja, de feste studenter velger studiet som går over 2.år. Men i Sunrize ønsker vi at du velger etter hva dine drømmer sier og hva ditt ønske er for ditt fremtidige virke slik at du får mest mulig ut av din studietid.

Trenger du hjelp til rådgiving, så bruk kontaktskjema på www.sunrize.no

Helhetlig Hudpleie og Spa går over 2 år(24 mnd), men velger du en separat modul, så er studietiden på 1 år (12 mnd)


Hva som er særdeles viktig nå som du har tatt et valg om å studerer:

Så fort du har bestemt deg for å studere dermatologi,  vær da raskt ute med å bestille dine bøker. Hudpleieren 1, 2 og 3 av Liv Karin Larssen, Thorild H Devold og Wenche Fjeld;( Du finner dissse bøker på  Ark bokandel og nett.

Legg  så tilrette for online studie, med PC. Note book og eller Pad og en god internett access , penn og papir.

Det er også viktig å finne et sted du kjenner det er riktig bra å studere fra. gjerne vekk fra alt støy. Man ønsker jo å ha fullt fokus.

Ta frem kopp, te, kaffe eller annet og vær varmt velkommen til et studietid  i skjønnhet og velvære!

Med vennlig hilsen Grunder og daglig leder  Monica Rasmussen 


Hudpleie Studie - Hudpleie Modul 1.

Hudpleie studiet får du tilgang til i 1 år. ( 12 sammenhengende mnd)

Dette studiet vil gi deg en helhetlig kompetanse innen temaet Hudpleie og etter endt bestått eksamener, så får du tildelt ditt Sunrize Diplom, som bekrefter deg som Hudpleier, med din essensielle kunnskap, fra behandling av forskjellige  hud typer til hud utfordringer og så klart med program for helse, velvære og skjønnhet.

En hudpleier jobber estetisk og er i en spennende bransje hvor skjønnhet og velvære er med stort fokus. Bransjen er i stor vekst og der er et stort behov for nye terapeuter.

Mennesker i dag jobber på akkord med seg selv og det er ikke  alene tid eller tid til pleie.

Samfunnets stress og jag skaper ubalanse i oss mennesker og hvor dette synes først, det er i huden. Huden signaliserer og vevet endrer karakter. Det er her du komme inn som student og kommende terapeut.

Samfunnet trenger deg din kunnskap og ditt behagelige vesen.....Du vet

man nyter dagene i jobb, hvor herlige dufter og lun musikk skaper stemning, hvor kunder kommer og går med takknemlighet og glede i øynene.

Hva mer kan en ønske seg?

Studiet er for deg over 18 med real kompetanse eller grunnkurs, men også for deg som er terapeut på andre områder, og ønsker å utvide kunnskapen din med å tilegne bl.a hudpleiefaget.

Litt om hva som inngår i denne modulen:

Du vil fordype deg i læren om huden, hudens oppbygging og funksjon, hvordan hudens lag fungerer i en helhet og hvordan cellene jobber sammen i synergi.

Du skal tilegne deg spennende kunnskap om ansiktets muskler, samt muskelvevet for brystparti, hode og nakke.

Huden endrer seg suksessivt fra barne år til  voksenalder og inn i alderdommen

Du vil ære lære å kjenne forskjellige hudtyper bl.a scandinaviske hud, afrikansk og den aseatisk hudtype. Disse hudtyper deles opp i grupperinger, som eks tørr hud, kombinert hud, sensitiv hud, fet hud, mannens hud, eldres hud, atopisk hud, akne hud mfl.

Hudsykdommer og hud forandringer er et stort kapittel og som student vil du selvsagt vite hvilke behandling man retter mot den  aktuelle hudtype og evt hudproblem

Hygiene og apparatulære er  også temaer du blir kjent med gjennom pensum fra  Hudpleieren 1, 2 og 3 og videre i praktisk sammenheng.

Er du så heldig at du er forhandler av et produkt som kan benyttes på de forskjellige hudtyper og hudlidelser, da kan du benytte egne  produkter   i praktisering på det vi kaller Booth Camp/ Trenings Academy.

 Du kan selvsagt også benytte disse i hjemme trening.

Har du ikke egne produkter, da kan du benytte Sunrize produktspekter og bestiller da produkter for hjemme bruk. 

Du vil lære hvordan ta i mot og følge opp kunder og hvordan føre journalkort, samt lagring av sensitiv informasjon.

Det vil være spennende temaer på salg og markedsføring,

 NB: Spesialisering  på tema salg og markedsføring samt hvordan starte et eget Hudpleie og Spa konsept, det finner du på Modul 10. Bedriftslære


(Modulen har ingen kostnad, for de som søker helhetlig Academy)

Som student ved  Sunrize, skal som nevnt teoretisk eksamen bestås, før man kan bli tatt opp til praktisk lære, som student gjennomfører på Booth Camp.

 Vårt felles Trenings Academy finner man på Jæren i Rogaland, på Sørvågen i Moskenes( Lofoten) og på Vindfjell i Øvre Siljan i Telemark. Vi har for de som elsker sol og varme, lagt et Booth Camp i vakre paradiset Nord Kypros, hvor studenter trener sammen og løser oppgaver og utfordringer sammen med Coach akkurat som i Norge, men med sol garanti for tilrettelagte utflukter.

Booth Camp er ikke bare fokusert trening , men også et sted hvor man møter likesinnede og gledes over dagens innspurt og opplevelser, samt sosialisering på kveldstig.

Du vil bli fulgt opp på alle oppgaver og når Coach ser at du er klar for praktisk samt muntlig eksamen, så legges det til rette for dette og da sammen med Sensor og Coach

Booth Camp går over 5 virkedager og man ser ofte gode resultater etter aktiv praktisering fra hjemmetrening med video som hjelpemiddel og ved trening i ekstern klinikk, hvor du er utplassert.

Ta kontakt med klinikk i god tid og står du fast, så vil vi i Sunrize være behjelpelig med å bistå deg.


Mer om Eksamen teoretisk, praktisk og muntlig  finner du mer informasjon om  i kompendiet som legges ved som PDF 


Page Created with OptimizePress